sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kylpyankankeltaiselle arjelle paikka blogimaailmaan

Tein uudenvuodenlupauksen, että aloitan blogin kirjoittamisen. Nyt maaliskuun viimemetreillä sain viimein ajatukset purkitettua blogin sisällöstä ja ideasta. Ja tässä se on, kylpyankankeltainen arki!

Blogini taitaa istahtaa luokkaan yleismaailmallisia havaintoja ja arkielämää kotoa sekä vähän kodin ulkopuoleltakin.

Tämä blogi ei kuitenkaan kerro kauniista sisustussuunnitelmista lifestyle-lehtien puhtaaseen tyyliin, vaan pienistä teoista saada koti ja arki viihtyisämmäksi. Ja ennen kaikkea siistiksi! Meidän kotitonttu on vähän vallaton ja levittelee vaatteitamme, päivän postia ja puoliksi juotuja aamukahveja ympäri asuntoa.

Tässä blogissa ei myöskään esitellä fine dining-aterioita, vaan pieniä satsauksia kotona kokkaamiseen. Voisin syödä pastaa vaikka joka päivä, koska se on niin hyvää ja nopeatekoista. Mutta terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta innostuneena pyrin skarppaamaan arkiruoan laitossa ja viikonloppuisin voikin leikkiä oman elämän masterchefiä ja testata jotain vallan uutta reseptiä.

Blogini ei keskity suuremmin muotiin ja kauneuteen. Arki- ja työolemuksellani pyrin klassiseen tyyliin ja kauneuteen, joten sillä saralla ei mitään suuria muutoksia usein tapahdu. Kulttuuri kokonaisuudessaan kuitenkin kiehtoo. Aina toki voisi lähteä useammin kulttuuriulkoilemaan näyttelyihin, teatteriin, leffaan ja keikoille.

Ja mitä kirjoittajaan tulee, niin olen Elina, pari vuosirengasta päälle 30 vuotta, kahden hengen talouden onnellinen vaimo, kuusi vuotta sitten Helsinkiin muuttanut Lakeuksien likka.

Tervetuloa mukaan kylpyankankeltaiseen arkeen, jossa asiat ovat vähän valoisampia ja arkirehellisempiä.


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...