keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Rairuoho kuivilla

Niinhän siinä sitten kävi, että rairuohon viljely viinilaseissa ei mennyt ihan nappiin. Lupaavasta alusta huolimatta vanulappujen päälle kylvetyistä siemenistä ei kasvanut tuuheaa rairuohopöheikköä. Olisiko sitä pitänyt kuitenkin luottaa mustaan multaan?


Toki olimme pääsiäisen aikana poissa kotoa ja ruohoparka joutui sitkutella kuivana itsekseen neljän päivän ajan. Mutta oli se silti masentavaa, että kotona odotti voimattoman vihreä ja lähes takkuinen pääsiäisruoho.

Projektin epäonnistumiseen saattoi vaikuttaa myös se, että kylvöpuuhissa pussista taisi hulahtaa hieman liikaa siemeniä lasinpohjalle. Tämän vuoksi kaikki siemenet eivät saaneet kosketuspintaa vanuun.

Olen kuitenkin päättänyt, että tästä vuodesta tulee kaikkien aikojen viherpeukalo-vuosi! Jos tällaiset sesonkiheinät tai muut vastaavat koristekasvit eivät tästä taloudesta lakastumatta selviä, niin koitetaan sitten hyötykasveja.

Eteisessä odottaa kokoamistaan minikasvihuone parvekekäyttöön. Tarkoitus on täyttää se nyt näin alkuun erinäisillä yrteillä. Se onkin sitten oman blogipostauksen paikka. Minun tuurilla kasvikopista puuttuu ratkaiseva ruuvi ja homma levähtää niille sijoilleen…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...