maanantai 24. helmikuuta 2014

Teflon love

Me ollaan oltu joskus huonoja ihmisiä. Ollaan nimittäin leikattu ruokaa suoraan paistinpannun pohjaa vasten. Tästä tietenkin pinta meni vioittumaan ajan myötä.




Vanha ja raihnainen pannuparka ajelehti kattilalaatikossa käyttämättömänä melko pitkään. Jotenkin vaan mulle tuli sellainen tunne, että naarmujen syövereistä kuitenkin irtoaa metallihippusia ja päätyy ruoan mukana sisäelimiä järkyttämään.

Muistin, että Hackmanilla on ollut aika ajoin pannujen ja kattiloiden kierrätyskampanjoita. Ja nyt helmikuussa sellainen on ollut taas. Niinpä pakkasin naarmuuntuneen pannun mukaan kauppareissulle ja jätin sen odottamaan uutta elämää kierrätyslaatikkoon.



Tästä tuli itselle hyvä mieli. Hackmanin sivujen mukaan kerätyistä keittovälineistä saadaan metalli 100 %:sti uusiokäyttöön. Kampanjan aikana olisi saanut uusista pannuista -20% alennusta. Jäin kuitenkin odottamaan, että tuo meidän vanha pannu käy ensin sulatusuunissa ja sitten voin sen symbolisesti ostaa ehjänä uudelleen kotiin. Lähes romanttinen ajatus vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...