sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kuppikakkujen kanssa kylään

Olen kaivanut itsestäni sisäisen Täydellisten naisten Bree Van de Kampini. Lupauduimme ystäväpariskunnalle muuttoavuksi, mutta aikataulut menivätkin haastaviksi, emmekä olisi ehtineet paikalle ennen viimeistä kannettavaa laatikkoa. Päätimme kuitenkin mennä kurkkaamaan, miltä uuden kodin fengshuit näyttävät. Mutta eihän sitä nyt kahta kättä heiluttaen sopinut mennä. Niinpä leipaisin mukaan muffinseja. Ihan niin kuin tv-sarjan Bree aina kun naapurustoon muutti uusi asukas!

Halusin tehdä vadelmamuffinsseja jollain kreemikuohkerolla. Reseptin löysin siten, että laitoin hakusanaksi vadelmamuffinsin ja valitsin Googlen kuvahaun perusteella kauneimman leipomuksen. Päädyin tekemään Leinikki-blogin ohjeella vadelma-valkosuklaa muffinsseja mangotwistillä.

Valmistus oli vallan helppoa. Ainekset vaan sekaisin ja herkut uuniin. Raastettu valkosuklaakeko näytti niin herkulliselta, että olisin voinut lusikoida sen parempiin suihin heti. Ja pakastevadelmatkin näyttivät niin fresseiltä ja mehukkailta, kun niistä pirskahteli väriä taikinaa sekoittaessa.






Haastavin vaihe oli uunilämpimien leivonnaisten kuljetus. Kuorrutteen lusikoin rasiaan ja otin pursotusvälineen kylään mukaan. Jos olisin pursottanut mango-tuorejuusto-tomusokeri-kuorrutteen valmiiksi, niin varmasti muffinsit olisivat menneet matkalla ylösalaisin ja lopputulos olisi ollut nolo sotku.

Perillä herkut olivat sopivan jäähtyneitä, mutta silti tuoreen maukkaita. Eikä kuorrutekaan sulanut kuppikakun päältä.

Ai että oli kiva viedä tällainen uunituore tervehdys nälkäisille muuttajille. Loppujen lopuksi leipomisesta ei ollut edes vaivaa, koska pidän tosi paljon siitä puuhasta. Hyvä vaan, kun sain viedä herkut jollekin muulle syötäväksi.

3 kommenttia:

  1. Voi että miten herkullisen näköisiä leivoksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Resepti oli kyllä herkullinen löytö. Suosittelen kokeilemaan, jos pidät cup cakeseista. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...